Bemutatkozunk

Az IPLA Kft. 2005-ben kezdte meg tevékenységét Dorogon. Jelenleg Tokod ipari parkjában működik a cég. Fő tevékenysége olyan speciális, egyedi célgépek gyártása, amely kielégíti a mai kor vezető autóipari cégeinek eszközigényeit, kezdve az egyszerű, de egyedi acélszerkezetek létrehozásától, egészen a bonyolult PLC vezérlésű berendezések gyártásáig.

Az IPLA Kft. fő célja komplex szolgáltatás biztosítása ezen a területen. Ennek megfelelően biztosítja azt a szakembergárdát, amely segítségével megvalósítható a komplex szolgáltatási kör. Ez a tervezést, a gyártást, beépítést, programozást és a karbantartást is magában foglalja. Mindezt speciális egyedi gépekre is biztosítani tudja.

Az IPLA Kft. fő fejlődési irányvonalát mutatja, hogy jelenleg már képes bármely olyan szerszámbetét újragyártására, amelyhez már nem áll rendelkezésre dokumentáció. Képes a törött, sérült szerszámbetét újragyártására, illetve szerszámmódosítási igények alapján bármely szerszám módosítására, a Vevői igények és követelmények alapján.

Tevékenységi köre a komplex szolgáltatási területen belül a következő:

  • Lakatosipari munkák
  • Acélszerkezet tervezése, gyártása
  • Hegesztőgép tervezése, gyártása
  • Mérőkészülék tervezése, gyártása
  • Pneumatikus – PLC vezérlésű célgépek tervezése, gyártása, programozása, karbantartása
  • Kamerás PLC vezérlésű ellenőrző készülékek tervezése, gyártása, programozása
  • Precíziós gépelemek gyártása – CNC marás, esztergálás
  • Anyaghegesztés
  • Gépelemek sorozatgyártása

Mindemellett számos olyan az autóiparban jártas magas színvonalon dolgozó cégekkel épített ki kapcsolatot és partneri viszonyt az elmúlt években, amely biztosítja, hogy mindig megfelelő kapacitás álljon rendelkezésre a különböző volumenű munkák elvégzésére. Ez a kapacitás jelenti egyrészről kiegészítő tervezői szolgáltatást, másrészről a speciális gyártási igényeket kieléígtő gyártási többletkapacitást is.

A vezetőség elkötelezett a minőségi munkavégzés iránt, ezért 2016-ban bevezette és 2017-ben tanúsíttatta az MSZ EN ISO 9001:2015 (a továbbiakban: ISO 9001) szerinti minőségirányítási rendszert. A folyamatos fejlődés fenntartására vonatkozó irányelvnek az Ipla Kft. mindig is kiemelt jelentőséget tulajdonít, ezért a továbbiakban célja, hogy a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésével és tökéletesítésével a fenntartható fejlődés irányelveinek megfelelően a folyamatos fejlődést szolgálja.

Az Ipla Kft. vezetésének elkötelezettségét mutatja az a szándék, hogy az eddig is jól működő minőségirányítási rendszert tovább tökéletesítse.

HAAS SUPER MINIMILL

HAAS UMC-750

 

fi2030si

CHARMILLES Robofil 2030 SI CNC

DMG CTX 310

Acélszerkezet gyártás

Acélszerkezet gyártás2

Speciális összeállító asztalunk segítségével biztosítani tudjuk az általunk hegesztett szerkezetek dokumentáció szerinti mérettartását akár mérési jegyzőkönyvvel. A sablonok készítését is meggyorsítja, ezért még kedvezőbb árat tudunk megrendelőinknek biztosítani. Cégünk akár nagy tételben is vállalja alkatrészek hegesztését. A szériahegesztés mellett egyedi termékekkel is foglalkozunk. Műhelyünk felszereltségének köszönhetően  rozsdamentes acélt és alumíniumot is hegesztünk.